Over ons

Een paar woorden

Over Ons

Thuiszorg die voor iedereen zorgt
ZorgThuis Winschoten is een Groningse Thuiszorginstelling. Vanaf het begin van onze oprichting hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van huishoudelijke hulp. De kracht van onze organisatie is dat we op kleine schaal zijn gegroeid in de zorg- en zorgsector. Met ons kleine team op ons hoofdkantoor ondersteunen we onze collega’s met thuiszorg en zorgen we voor de best mogelijke thuiszorg.

Waarom je voor ons kiest

Onze klanten:
We nemen verantwoordelijkheid voor onze klanten, we verbinden, delen onze bevindingen en verlichten het leven van degenen voor wie we zorgen. is:
De juiste zorg, op het juiste moment door het beste personeel van heel Nederland. Zorg voor mensen, niet eerst geld

Onze waarden:
Iedereen is welkom, eerlijk en betrouwbaar, verantwoordelijk, hoe kan ik anderen helpen hun onafhankelijkheid te behouden, een veilige omgeving waar iedereen wordt gehoord.

Autonomie:
Onze medewerkers zijn gedisciplineerd, sterk en staan met beide benen in het bedrijf.

Verantwoordelijkheid:
Alle medewerkers hebben de mogelijkheid om hun verantwoordelijkheden te nemen en worden aangemoedigd om dit te doen.

Gecertificeerde zorg
Wij zijn een gecertificeerde Zorgthuis instelling
Zorg en welzijn
Huishoudelijke hulp van goede kwaliteit, met veel aandacht voor medewerkers en klanten. Dit is wat wij vertegenwoordigen. Zorgen en geluk is zorgen voor mensen. Ben je op zoek naar een baan of wil je solliciteren als huishoudster? Bekijk de rest van de site of neem direct contact met ons op.
Missie
Zorgen voor en ondersteuning van zieken en kwetsbaren thuis Inspireren van hoop, doorzettingsvermogen en geluk in het leven Maak het verschil voor mensen zodat ze door kunnen gaan zelfstandigheid
Visie
Om onze missie uit te voeren hanteren we een aantal principes die onze medewerkers toepassen in hun dagelijkse werk.
0
Senioren diensten
0 +
Verpleegsters
0 +
Blije senioren
0 +
Jaren ervaring